Kom bij ons ProTec Team

Er zijn veel redenen om een ProTec Instructeur te worden!

Wilt U van uw hobby uw werk maken?

Wie wil nou niet geld verdienen met iets waar u van geniet. Dit bevat natuurlijk kennis en oefening, dit leren we u in het ProTec Instructeur Development Course (IDC). Wij willen er zeker van zijn dat uw droom uit komt. Het is niet ongewoon dat managers hun pad vervolgen in de duik industrie om hun dagelijkse routine te ontsnappen.

Voelt het alsof uw huidige werk niet de juiste plaats voor u is en wilt u switchen naar ProTec?

Als een ProTec instructeur gaat u niet verloren in de menigte. Dankzij onze regionale managers en landspartners hebben we een groot netwerk aan contacten die allemaal competent en toegewijd zijn. Er zijn naast ProTec nog een paar goede duik organisaties, maar er zijn veel goede redenen om voor ProTec te kiezen:

 

Wilt u naar het buitenland reizen en talen leren?

Als een ProTec Instructeur kunt u wereldwijd werken. We zijn een internationaal erkende organisatie en we worden vertegenwoordigd in veel landen met duik centers. Aan het eind van uw opleiding kunt u naar het buitenland reizen en werken als seizoenwerker of duik instructeur.

U geniet ervan om anderen te les te geven en dingen te leren en wilt u uw hobby delen?

De reden waarom iemand een ProTec Instructeur wil worden is niet altijd financieel. In clubs en associations, kunt u uw kennis veilig overdragen en met plezier. Of u kunt bij een duikcenter helpen als freelancer en uw uitrusting op deze manier bij elkaar verdienen.

Wilt u zelf meer van duiken leren?

De stap om een instructeur te worden betekend ook dat u als spreker kunt gaan optreden om publiek uitleg te geven over duiken. Een vaardigheid die in andere situaties in het leven ook handig is.
Instructeurs hebben normaal gesproken een veilige en competente uitstraling.

Er zijn zeker andere redenen om een ProTec Instructeur te worden. Vind uit bij uw landspartner of regionaal manager wanneer en waar de volgende IDC plaats vind.

Krijg meer informatie over ons door deze link over ons.